gammel © 2011 . All rights reserved.

Design Skift

 

Design skift
Ja egentlig er det jo et skift af hele hjemmeside opbygningen, Jeg havede før en hjemmeside baseret på Joomla version 1.5, Men sidste version er 1.7 og jeg var igang med at forsøge at opgradere den hvilket åbenbart ikke er noget man bare lige gør.

Da det havede generet mig længe nok, kom jeg til at tænke over hvor besværligt joomla egentlig er både med opbygning og at finde rundt i og det havede faktisk været til gene længe.
Så besluttede jeg mig for at kigge på andre muligheder for et cms system som er til at finde ud af og fandt worldpress, dette installerede jeg ved siden af det gamle så jeg kunne teste det og finde ud af om det er bedre og nemmere at finde rundt i.
og JA det må jeg sige det er mere logisk opbygget og nemmere at gå til, dog har jeg ikke sat mig ind i hvordan man opgradere til en ny version.

3 Comments

 1. Jeg sidder lidt med samme problem. Min hjemmeside er i Joomla 1.5 og der er ikke nogen opgradering løsning til 1.7. Så jeg har også overvejelser om at starte helt forfra med en WordPress side. Men det er lidt af et spring at tage, når min side har været kørende i omkring 3 år :)

  Opgradering af WordPress er rigtig nemt, det kan gøres direkte fra Admin modulet :)

  • Tak fot tippet ;-)
   Der skulle en mulighed for at opgradere joomla til 1.7 , men så skal man have nogle 3 parts plugins til at gøre det og de steder jeg fandt var der desværre kun få det kunne det få det til at virke.
   Jeg er glad for at jeg hoppede over , jeg syntes WordPress er mere logisk opbygget (selvfølgelig skal man vende sig til det, lige som alt nyt).
   desværre ryger alt jo og du har jo mange rigtig gode artikler så der er jo en del arbejde hvis det skal ligges ind igen, jeg havede ikke så meget så det var en nem beslutning for mig :-)

  • Ja, en ting er, at jeg har mange artikler liggende, det tager selvfølgelig noget tid, at få flyttet. En anden ting er alle mine registreringer i Google søgninger, som det vil tage nogen tid, at få opbygget. Men nu har jeg alligevel et par gange over de sidste par måneder, laver store ændringer på sitet, så gamle links ikke passer mere :)