© 2012 . All rights reserved.

Hans Pedersen’s 40 Års Jubilæum

Så oprendt dagen hvor min kære fader Hans Pedersen har været ansat i århus komune i 40 år.

Han afholdte en flot tale hvor han bla nævnte tidens udvikling fra dengang, da han startede ved komunen fik han udleveret 1 stk blyant og denne blev ombyttet hvis han kom tilbage med den nedslidte stump.
Han fremviste også stolt den flydepen de havede til deling på afdelingen,  det mest moderne udstyr var en skrivemaskine, lavet at støbejern hvor der virkelig skulle trykkes til denne måtte dog kun bruges af afdelings lederen.

Det var en rigtig hyggelig dag og sjovt at møde hans nuværende kolegaer samt at gense de gamle fra den tid hvor jeg var en lille knægt der legede på gulvet på kontoret.

På billedet bære han Dronningens Fortjenstmedalje, medaljen tildeles når man har arbejdet indenfor det samme beskæftigelses område inden for det offentlige i 40år.

Du kan se flere billeder fra receptionen >> HER <<

Tilbage er der kun at sige stort TILLYKKE !!!

Fototeknik
Billederne er taget med flash og kameraet sat på manuel.
Grunden til dette er at jeg gerne ville have lidt af omgivelserne med i billederne, bla bygningerne som kan ses i vinduerne, men alt lys kommer ude fra og giver modlys dette kompensere jeg så for ved at tage test billeder af bygningerne uden flash og derefter beholde de indstillinger og oplyse motivet med flashen.