CS6 © 2012 . All rights reserved.

Photoshop CS6 Beta

Så er Photoshop CS6 udkommet i en beta udgave og der en del nye ting samt forbedring af de “gamle”.

Video
Ja du læste rigtigt man kan nu lave film i Photoshop, faktisk ligner det et video redigerings program når du hiver dit video klip ind.
Du har nu mulighed for at sætte dine klip sammen,justere dem i længde, Justere start/slut punkt, tilføje overgange og musik.

Camera Raw
Er nu oppe i version 7.0 og har fået samme ændringer som det skete med , develop i Lightroom 4.
Du har nu fået Higlights,Shadows,Whites og Blacks sliderne og de starter alle i center position “0″ hvilket giver dig mulighed for at justere dem både op og ned, dette giver en virkelig god kontrol.

Content Aware
Er blevet forbedret og har fået nye muligheder, blandt andet Content aware move tool hvor du kan lave en selection om feks et objekt og der efter flytte det i billedet.
Patch tool har også fået en content aware del.

Blur
Der er tilføjet nye filter typer og justeringen er blevet mere flydende, blandt de nye er tilt-shift hvor man nemt kan tilføje tilt-shift effekten og justere den direkte på billedet, det kan bla få et billede af by liv til at ligne et landskab med små figurer.

Det er kun lige et kort oplæg, alle billederne er links til hjemmesider med flere informationer og beskrivelser af de nye ting i Photoshop CS6, så giv dem et klik og se nogle af de nye ting i brug.

Du kan downloade beta’en >> HER <<