20120414-267 Padborg Park foto workshop © 2012 . All rights reserved.

Padborg Park Action Workshop

Lørdag den 14 var jeg med på Ib Trebbien‘s Action foto workshop.
Jeg havede først tænkt at det ikke kunne ladesig gøre da jeg skulle til min svigerfatters fødselsdag samme dag, men da han tilbød at hente kone og børn for at jeg så kunne tage på workshop og derfefter køre direkte til fødselsdagen kunne jeg jo kun takke for støtten og tage afsted.

Da vi alle fandt hinanden efter lidt forvirring fik vi tildelt en sikkerheds vest som det er normal praktis til motor sport, det gjorde det selvfølgelig også nemmere for Ib at holde styr på hans kursister.

Da vi ankom vi kørene allerede igang med at træne og mens de trænede og senere kørte deres tidstagning blev vi vist rundt på banen af Ib, hvor han fortalte lidt om hvilke teknikker der var gode på de forskellige steder samt, hvilke typer billeder man kunne få.
Alt dette var klar gøring til når de skulle køre race og der blev lidt mere go på.

Det var fedt at se kørene de gav den maks gas og der var nogle gode “kampe” og det giver et ekstra pift når der virkelig kæmpes om pladserne .

Det var en rigtig god dag med rig mulighed for at træne teknik og se noget race og hvis man ikke har erfaring med den slags fotografering kan det helt klart anbefales at tage en tur med Ib og suge til sig af hans erfaringer.

Lige en sjov detalje at slutte af med en racerbil med Kompressor :-) hehe

Du kan se flere billeder i galleriet eller trykke >> HER <<