© 2012 . All rights reserved.

Foto Udstilling med ISO8000

 

Onsdag den 1 August
På onsdag kl 15.00 holdes der på hovedbiblioteket i århus fernisering for 21 billeder taget af fotoklubben ISO8000′s medlemmer.

Skævevinkler i Århus
Er det gennemgående tema i udstillingen og det var virkelig spændende at se de 8 forskellige fotografer’s vinkel på temaet og de billeder de har valgt at udstille.
Og man kan roligt sige at temaet kommer vidt omkring og det er helt bestemt vær at se så lig vejen forbi hovedebiblioteket i august.

Note man finder den under faglitteratur og i lokale nr 2, og selve udstillingen er lige foran reolerne for Foto bøger.

Arbejdet bag
Der har været spændende at være med i Aktivitets udvalget og se udstillingen vokse fra en ide til en realitet og jeg glæder mig meget til ferniseringen på onsdag.

Ideen og temaet blev lanceret og lagt ud til ISO8000′s medlemmer så de kunne beslutte om de ville være med og få taget de billeder de ville benytte samt få dem gjort klar til fremvisning i klubben.

Efter fremvisningen skulle billederne så gøres klar til ophængning, billederne havede mange forskellige formater eller dimensioner om du vil og vi ville gerne have dem til at se ud som en fælles udstilling.
Så jeg fik æren af at lave billederne klar til print og vi valgte en størrelse der var ens og det var lidt en opgave at få billederne placeret ens på printene, desværre har jeg ikke set det fysiske print endnu men jeg leverede dem til Mimosa og glæder mig virkelig meget til at se det færdige resultat.

Ja det lyder spændende ikke, så du må jo hellere se det med egne øjne.

Mit billede
Jeg har selv kun udstillet et billede og er lidt spændt på det.
Jeg havede selv gået med een ide til et billede og nåede da også at få det gjort færdig til deadline for fremvisning i klubben.
Ideen bag billedet er lidt den skæve vinkel imellem ironien af at man går rundt i den gamle by og ser bygninger og kultur af en lidt ældre dato :-) også stikker det store glas tårn op over det hele fra “Prismet” som er en noget nyere bygning.

Billedet er et HDR billede hvor jeg har taget 3 billeder også sat sammen for at få flere Nuancer med, der efter har jeg konverteret det til Sort/hvid da jeg syntes det passer bedre til selve ideen.