© 2013 . All rights reserved.

Galla Fest på Horsens Gymnasium

Så blev det tid til Galla fest på Horsens Gymnasium og jeg er glad for at jeg fik lov til at være fotografen igen i år.

Det var igen en super fed oplevelse, man kan jo kun sige at de studerende på Horsens Gymnasium er nogle fantastiske menesker, der forstår at feste.


Første opgave var par billederne, som skulle tages af danse partnerne i deres flotte tøj. Den del er under tidspres så der er ikke for meget tid til hvert par, så det er vigtigt at få alt gjort klar så man kan koncentrer sig om at få billederne af de smukke menesker i hus. Efter par billederne skal alt udstyret pakkes ned, så det ikke er i vejen.
Nu havede jeg jo fået lidt erfaringer fra sidste år så jeg stillede mit udstyr op så det hurtigt kunne fjernes så bordene kunne komme på plads og jeg kunne pakke tingene ned uden at være alt for meget ivejen.

Da det var gjort kunne jeg få mere ro til at tage billeder.
I år ville jeg gerne have flere billeder af de unge ved deres borde og det var dejligt at se de var så glade for at få taget billeder. Selvfølgelig skulle der også tages lidt stemnings billeder.

Så kom den traditionelle Lancier hvor de alle skal ind og danse, det er et virkelig flot syn at se. Det gik selvfølgelig godt, tror vinen har taget de største nerver :-)
Lancier dansen er ret svær at tage da det går ret hurtigt i dele af dansen og det er lidt at være heldig med sin placering så der bliver taget rigeligt med billeder.

Jeg sluttede af med at tage lidt venskabs billeder og nappede da også lidt af diskoteket inden jeg vendte snuden hjemad godt træt.
Det var en fantastisk dag og jeg kan kun sige tak til alle der var med, jeg håber at jeg får chancen igen næste år og at i bliver glad for billederne.

I kan se billederne >> HER <<