Model Julie Lerche Kristensen © 2011 . All rights reserved.

Fotokursus med Kent Bovin

Introduktion til model fotografering i studie

Et stykke tid tilbage var jeg med på et kursus med Kent Bovin sammen med foto klubben iso8000, det var et super kursus og en rigtig god dag hvor klubben havede lejet studiet så vi kunne fortsætte efter kurset.
Vi var rigtig mange den dag og Kent var nødsaget til at speede det lidt op, men det var så inspirende at jeg bestilte kurset som han selv afholder med begrænset deltagere.

I kurset gennemgår Kent alt hvad man faktisk behøver for at kunne få nogle rigtig lækre studie fotos bla af portræt i halv og hel figur. Der er mange aspekter der bliver gået igennem , nogle af dem er :

Lyssætning.
Hvordan får man udnyttet sine flash optimalt, både hvad angår placeringer ,indstillinger, hvordan lyset reagere, hvordan man får det bedste lys og hvordan man ihvertfald ikke bør gøre.

Kamera.
Indstilling af kameraet og hvordan man blandt andet kan udnytte sit histogram og display på kameraet som en lys måler og hvordan man får det optimale sammen spil mellem studie flash og sit kamera.

Model.
Lidt tips og triks til hvordan man skal have en model til at posere/stå/sidde og hvor lidt der faktisk skal til for at få et helt andet udtryk i billedet, dette vil være til stor hjælp med at guide folk som ikke er modeller til at få et bedre billede.

Hver gang lys opsætningen bliver ændret, får vi alle muligheden for at tage et par billeder for at vi selv kan se indvirkningen i vores eget kamera og det giver også en sammenlignings mulighed når man sidder der hjemme efter kurset.

Sammen drag.
Kent forstå virkelig at fortælle alle disse ting på en underholdende måde , så alt det der godt kan være lidt tørt at komme igennem, bliver sjovt og bedre husket.

Jeg kan kun anbefale dette kursus især hvis du skal til eller er igang med at tage portræt fotos.

Kent Bovins hjemmeside