Classic Car Race i Århus

Havede været så heldig at få fingerne i et par fri billetter til Classic Car Race i Århus.
Set fra en fotografs synspunkt var det noget af en udfordring at få nogle billeder hvor bilerne ikke var bag et hegn af en eller anden slags.
Det lykkedes mig dog at finde et hjørne hvor man kunne få et frit udsyn fra den ene side.

Jeg havede planlagt inden jeg tog afsted, at jeg ville have nogle panorerings billeder med hjem, dog er det en teknik jeg ikke har prøvet før det gør jo det hele lidt sjovere.
Ulempen var at jeg jo ikke var den eneste der havede fundet det gode sted og vi stod virkelig tæt og når man så følger bilerne med kameraet ivrigt så kan det ikke undgåes at man kommer til at ramme naboerne med kameraet, så jeg tror min nabo mod højre var en smule træt af mig, men han tog det nu pænt.

Se billederne fra turen >> Her <<