Kursus i modelfotografering del 2

Var i går Lørdag den 8 Oktober på Kent Bovins nye kursus “model fotografering del 2″

Formiddagen gik med lys opsætninger dog denne gang med begrænsninger dvs, der var en flash med en Ocabox og en flash uden modeficering. Samt et lille bagrunds ophæng som mest var beregnet på porttræt billeder i maks halvfigur.
Grunden til de enkle værktøjer er dels at de er nemmere at have med ud på location, hvor man ikke orker at slæbe alle de store flash og softbokse med, og dels at lære at klare sig med hvad men nu har med og så rettet de små ting der nu måtte dukke op i en evt efterredigering.
Vi endte med at have billeder fra 4 forskellige opstillinger, både alm studie opstilling og opstilling i et kontor miljø hvor man blandede det naturlige lys med den opstillede ocatabokx, disse billeder blev så brugt i eftermiddagens program

Eftermiddagen gik så med gennemgang af Photoshops muligheder for at rette op på evt problemmer man nu har rendt ind i og problemmer man generelt render ind i, i hverdagen.
Bla gik vi igennem fjerne pletter i billedet, Rette op på en forsmal bagrund uden at gøre modellen mere bred og makseringer i en både på en nem måde og i en noget mere advanceret udagve

Jeg regner mig selv for en rimelig habil bruger af Photoshop, men der var stadig en hel del gode tips iblandt det Kent diskede op med.

Alt i alt kan dette kursus kun anbefales, især hvis man er glad for at komme ud med sine flash og gerne vil kunne redigere sine billeder på en nem måde.

2 Comments

  1. Det lyder som et interessant kursus. Jeg var desværre ikke med, da ISO8000 havde et arrangement med ham. Måske jeg bare skulle få meldt mig til :)