Ree Park

Vi havede besluttet os på en familie tur til Ree Park på deres næst sidste åbnings dag. Vejret var utrolig flot og det gjorde jo desvære temperaturen også var virkelig kold men aligevel en rigtig god tur.

Jeg syntes lige jeg vil dele lidt billeder fra turen og må indrømme at jeg er virkelig glad for billedet af løven der ligger og nyder solen der er på vej ned.

Vi var så heldige at kunne time det så vi fik muligheden for at se geparderne blive fodret, dette foregår ved at sætte kødet fast på en svævebane som så skyder afsted igennem deres areal med en fart på 70km i timen, det er utroligt at dem accelere efter det, der gik ikke mange sekunder før det var fanget.
Desværre forgik det bagerst i deres indhegning og det var ikke muligt at få nogle brugbare billeder af det, mest på grund af det hegn der var i vejen, som du kan se på billedet nedenfor.

Dog kunne det lykkedes at nærmest gøre hegnet usynligt ved at køre lensen op på maks afstand og samtidig blænde op og derefter komme tæt på hegnet og køre med et enkelt fokus punkt som så man så kunne sigte igennem tremmerne i hegnet med, billedet neden for er taget på denne måde.

Du kan se flere af billederne jeg har lagt op i mit galleri >>HER<<