Hanne © 2011 . All rights reserved.

Hanne

Der har været en del respons på mit B:F:K indlæg på facebook og Hanne var blandt de første ofre :-)

Hanne har Svanebutikken.dk som sælger økologisk børnetøj og pleje produkter.
Hanne stod og manglede nogle profil billeder til sin nye hjemmeside, hun var dog noget nervøs for at pludselig skulle stå model foran et kamera, men det gik hurtigt over og vi fik nogle billeder til hjemmesiden.

Jeg prøver nu med at vise et par billeder samt opskriften på hvordan de er lavet (kommentar modtages gerne)

Til en hjemmeside med børnetøj ville jeg nok mene at det er bedst at holde det hele meget lyst da det ofte er mere indbydende.

Der er anvendt

1 Stk canon 430exII med en Omni bounce sadt i en menik 95cm octaboks placeret i 45 grader vinkle for Hanne og i en 45 grader vinkel i forhold til hovedet så den pejer ned af.

1 stk canon 430exII placeret på stativ bag Hanne til at oplyse den hvide foldebaggrund (i det billede nedenfor med grå baggrund er denne flash slukket)

Foran Hanne har jeg en menik reflektor på stativ som modtager lyset fra Octaboksen og sender det op igen mod hovedet for at blødgøre skyggerne under hagen.
Symbolet på tegningen er nok lidt misvisende men jeg kunne ikke finde et der passede bedre.

Begge flash er trigget via en Pocket Wizard Flex TT5 og på kameraet sidder og det samme sidder på kameraet også med en AC3 zone controller.
Grunden til at jeg bruger en Flex TT5 på kameraet og ikke en MIni som er noget mindre er at de bruger 2 AA batterier og Mini’en bruger et special batteri, jeg mener man har jo altid AA ved hånden da både flash og de andre pocket wizards bruger AA og det er nemmere med en batteri type.
AC3 zone controlleren gør at alle Flash’s kan styres direkte fra kameraet via et simplet lille drej på et hjul, super nemt at arbejde med.

Som lovet billedet uden en baggrunds flash :-)

Håber det kunne bruges vi ses derude !