Om

Lidt om personen bag kameraet !

Mit navn er Ture Pedersen, født og opvokset i Risskov en forstad til århus.
Jeg er i skrivende stund 37 år og far til 2 dejlige piger, Amalie og Freja og gift med Ann-liza.

Arbejde.
Jeg er uddannet Elektrikker og har arbejdet med alt fra stikkontakter,Elevatore og sikrings systemer.
For mig er sikrings sektoren det der har fanget mig mest hvor jeg nu arbejder for Schneider Electric i Århus, hvor jeg dagligt arbejder med adgangs kontrol,tyverialarmer og video overvågning.

Foto.
Jeg havede som knægt et lille analogt kamera nok ligesom så mange andre iden tid, det var først da jeg fik mit første digital kamera et Canon powershot S10 i ca år 2002 at intressen beyndte at spire foralvor, siden da har jeg haft et 350D,450,D og nu et 7D kamera.
Jeg meldte mig for nu 2 år siden ind i ISO8000 der var en nyopstartet fotoklub i Århus på det tidspunkt, jeg tog det spring da jeg gerne ville mere ud og tage billeder og gerne lære mere af de forskellige aspekter af fotografiet, det spring har været fantastisk og kun fået mig endnu mere igang.
Det har fået mig igang med ting som jeg på det tidspunkt aldrig havede tænkt over og jeg har lært virkelig meget af dem der var mere erfarne,samt fået mange flere indputs og ideer .

Erfaringer.
Hvis jeg får et nys om noget spændende pakker jeg gerne kameraet og fare afsted !

DTP: Jeg har blandt andet taget billeder til DM/EM i traktor træk som skulle bruges på deres hjemmeside og deres blad.

Ellers til barnedåb,bryllup og sølvbryllup

Kurser .
Introduktion til model fotografering i studie, afholdt af Kent Bovin
Model fotografering i studie del 2 , afholdt af Kent Bovin
Små Flash og model på location, afholdt af Ib Trebbien

Mangler du ?
Står du og mangler een til at tage billeder af dig,kæresten,ungerne eller afholder du et event hvor det ville være rart med billeder til bla promotion eller som minde for de deltagende så giv mig et skriv.

Håber du ikke blev alt fortræt i øjnene af alt det tekst :-) , hvis du heller vil se billeder så smut forbi galleriet, og du er velkommen til at ligge en kommentar, samt fange mig på facebook eller google+

Ture Pedersen
email: Kontakt@fotu.dk